Gullegget har flyttet til Hvervenmoen

  • Post category:Nyheter

På grunn av  vekst i Hønefoss Sparebank, nå Skue, måtte vi flytte fra Søndre Torv ved utgangen av 2019. Etter at vi gjorde det kjent i våre media og Ringblad ble det mange henvendelser og forslag til nye kontorer for Gullegget.

Etter å ha mottatt veldig mange forslag både sentralt i byen og fra mange av alle våre «moer» i vår region tok vi det endelige valget. Inntrykkene fra alle som var i Gullegget ved utflytting summerte  seg til at vi bestemte vi oss for å satse på ikonbygget Hvervenmoen 49. Der er vi nå på plass i 2. etg og kan tilby et kontorfellesskap på ca 500 m2 med topp moderne kontorer og flere flotte møterom.

Her har vi det flotte bygget med sine topp moderne fasiliteter. I tillegg til gratis parkering har vi en topp kantine i etasjen under oss. 

Her vil vi samle flere 10 talls bedrifter som sammen vil være del av et både faglig og sosialt miljø. Har du hjemmekontor, er pendler eller av andre grunner trenger en fast eller fleksibel kontorplass så ta kontakt og be om «et besøk» ved å klikke knappen på våre hjemmesider.

Vi har så gunstige priser at alle skal oppleve en mye større verdi av alle tjenestene som følger med som gratis internett, print/skan, møterom, strøm, kaffe/te og parkering. For alt dette betaler du fra kr 2000 i DropIn området og til kr 3500 pr mnd med fast kontorplass i et fast kontor. Det er så gunstig at det lønner seg ikke å ha hjemmekontor.

Ta kontakt så får du se vårt flotte kontorfellesskap !